Avsluta konto

Nedan finner du information för hur du avslutar ditt konto och begär radering från Streetcoin.

Begär radering av ditt konto

För att begära radering av ditt konto och associerad data, vänligen följ dessa steg:

 1. Skicka en E-post: Skicka en e-post till vår support på support@streetcoin.se från den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Det är viktigt att du använder den e-postadress som är registrerad på ditt konto för att vi ska kunna verifiera ägarskap.
 2. Ange ditt användarnamn: I din e-post, var vänlig ange ditt användarnamn eller annan identifieringsinformation som hjälper oss att lokalisera ditt konto i vårt system.
 3. Tydliggör att din förfrågan gäller en begäran om att radera ditt konto och all
  associerad data. Om det finns lagrade SC-bonusar på ditt konto raderas de
  också och inga krav kan ställas. Efter att din begäran har mottagits, kommer vårt supportteam att kontakta dig för att bekräfta din identitet och säkerställa att begäran kommer från kontots ägare. Detta är en viktig del av vår process för att skydda din
  information och säkerhet.

Vilken data raderas?
När vi har bekräftat din identitet och begäran, kommer följande data att raderas permanent från våra servrar:

 • Personliga uppgifter såsom namn, e-postadress och telefonnummer.
 • Användarinställningar och preferenser.

Observera att viss data, som transaktionshistorik, kan behövas behållas under en viss period enligt lagkrav. Denna information kommer dock att anonymiseras och inte längre vara kopplad till ditt raderade konto.

Ytterligare behållningsperiod
Din begäran kommer att behandlas inom 30 dagar från det att vi har bekräftat din identitet och ägarskap av kontot. Under denna tid kommer ditt konto att vara inaktiverat, och din information kommer inte att vara tillgänglig eller användas.